Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier Oarda de Jos: O tânără de 19 ani a fost rănită în timp ce traversa prin loc nepermis

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineață în Oarda de Jos, în zona Elit. Din primele informații oferite de IPJ Alba, o femeie a fost accidentată în timp ce încerca să traverseze. Victima a fost transportată la spital.

Potrivit IPJ Alba, vineri dimineață, la ora 5.58, un bărbat de 65 de ani din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, în zona intersecției DN 1 cu strada Biruinței din Oarda de Jos, a surprins și accidentat o tânără de 19 ani (Maria P. din Văleni), care traversa strada prin loc nepermis.

Tânăra a fost transportată la spitalul județean Alba, cu leziuni ușoare, fără a rămâne internată. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă”, faptă prev. si ped. de art. 184 alin.1 si 3 din Codul Penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alin

    vineri, 08.11.2013 at 09:37

    Cum adica loc nepermis? Sunt cumva semne de circulatie in zona? Nu! Nici drumul nu e marcat, nici treceri de pietoni nu sunt. In zona totul se desfasoara la mica intelegere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax