Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN 1 între Teiuş şi Aiud, în zona Gârbova. Patru maşini implicate

Publicat

pol

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă, pe DN1, în dreptul localităţii  Gârbova, între Teiuş şi Aiud. Şoferul unui autoturism nu a observat la timp maşinile oprite pe şosea pentru a permite executarea unor lucrări de marcaje rutiere şi a lovit alte trei autovehicule. 

Traficul rutier în zona accidentului a fost blocat pentru aproximativ o oră şi jumătate, în jurul amiezii. 

Din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc din cauza faptului că şoferul unui autoturism nu a respectat dirijarea traficului de către muncitorii de la marcaje rutiere, pentru că nu a observat la timp că traficul era oprit. Nu a mai reuşit să oprească la timp maşina şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism şi a ricoşat în alte două, una dintre acestea fiind utilajul de marcaj rutier.

Potrivit poliţiştilor, sunt două persoane rănite în accidentul de pe DN1. Este vorba de şoferul care nu a respectat indicaţiile, care are fractură la picior, dar şi o altă persoană, care a fost rănită uşor. Ambele au fost transportate la spitalul din Aiud. Conducătorul auto a fost transferat la o unitate medicală din Cluj.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 10.44, pe DN1, în afara localităţii Gârbova, Valer B., de 48 ani, din Cluj Napoca, în timp ce a condus un autoturism care tracta o remorcă, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de C.E., de 48 ani, din Lunca Mureşului, care se deplasa din sens opus. A ricoşat în autoturismul condus de Dumitru R., de 48 de ani, din Deva, aflat în faţa sa, iar din acesta într-un alt autoturism, condus de Gabriel J., de 30 de ani, din Bacău.

În urma accidentului, Valer B. a fost rănit grav (fractură gambă stânga), iar Eugen C. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax