Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1: Două persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit în apropiere de Inoc

Publicat

Marți dimineață în jurul orei 07:00, pe DN1, pe sensul de mers Aiud-Turda, în apropiere de Inoc s-a produs un accident de circulație. Două autoturisme s-au ciocnit după ce unul dintre conducători nu a sesizat intenția celuilalt participant la trafic de a intra regulamentar într-o benzinărie. 

În urma coliziunii două persoane au fost rănite, dar din fericire, nici una nu a suferit leziuni grave.  Sensul de mers Aiud-Turda este blocat și se circulă alternativ.

UPDATE: Din primele cercetări ale poliției rezultă faptul că accidentul de la Inoc s-a produs din cauza faptului că șoferul autoturismului marca Mercedes, înmatriculat în Alba, care se deplasa spre Turda nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Fiat Scudo, înmatriculat în Alba. În urma coliziunii doi pasageri, unul din fiecare mașină, au suferit leziuni ușoare, dar au rămas sub supraveghere medicală la spitalul din Aiud. După aproximativ 45 de minute de la producerea accidentului, traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negtiv.

Potrivit comunicatului transmis de IPJ Alba „în jurul orei 06.22, pe DN 1, la kilometrul 422, pe raza localității Inoc, S.O., de 39 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia –Turda, nu a păstrat o distanță de siguranță faţă de autoturismul care circula în faţă şi era condus de un tânăr de 23 de ani, din Decea, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 34 de ani, din Aiud, pasageră în primul autoturism şi un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Decea, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud unde au rămas sub supraveghere medicală. Cercetările sunt continuate”.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate