Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, zona Cut. Două persoane au fost transportate la spital. Traficul a fost blocat o oră pe un sens

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineată pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, în zona Cut, cu două autoturisme implicate. Potrivit IPJ Alba, în urma impactului, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Sebeș. Traficul pe sensul Sebeș – Sibiu a fost blocat mai bine de o oră.

În urma cercetărilor de la fața locului, a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță între cele două autoturisme. La intersecția cu „drumul Cutului”, un autoturism Dacia Logan cu număr de București care circula dinspre Sebeş spre Sibiu a redus ușor viteza ca să vireze stânga, iar soferul unui autoturism Ford nu a păstrat distanța și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, pasagerii Daciei Logan, conducătorul auto și persoana care se afla în dreapta lui au fost rănite ușor. Au fost transportaţi la Spitalul Municipal Sebeș, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: După mai bine de o oră de la producerea accidentului, traficul pe sensul Sebeș – Sibiu a fost reluat.

UPDATE1: Autoturismul Ford care a lovit maşina din faţă era condus de G.I. (59 de ani) din Sebeş. Dacia Logan aparţine unei firme de construcţii şi transport din Bucureşti şi la volanul acesteia se afla un inginer de 33 de ani, C.I.D. din Bucureşti. Şoferul Logan-ului şi un pasager, N.M. (29 de ani) din Braşov au suferit leziuni uşoare şi nu au rămas internaţi în spital.

 

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “ la ora 8.15, pe DN 1, la km 356, în afara localității Cut, G.I., de 59 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism condus de C.I.D., de 33 de ani din municipiul București, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul conducător celui  de-al doilea autoturism și un tânăr de 29 de ani, pasager în acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internați în spital”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. csoso

    marți, 03.09.2013 at 11:45

    ÎN ZONA ACEEA DE LA INTRAREA ÎN SEBES ORICUM E TRAFIC DE COSMAR, COADA SE VEDE DE LA INTRAREA LA CUNŢA , ŞI NU E SEMNALIZATĂ CA RUTĂ OCOLITOARE PENTRU CEI CARE MERG LA CLUJ ŞI VOR SĂ EVITE STATUL ÎN COLOANĂ. HALAL ORGANIZARE!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax