Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier, pe DN1, la ieşire din Aiud. Cinci persoane au fost rănite

Publicat

pol

Un accident rutier a a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei 7.3o, la ieşire din Aiud înspre Teiuş. Oamenii legii ne-au informat că, în urma impactului, cinci persoane au fost rănite. ISU Alba a intervenit pentru descarcerarea victimelor şi acordarea primului ajutor.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs pe DN1, între o Dacia Logan şi o autoutilitară. În urma impactului, ambele maşini au fost proiectate în afara părţii carosabile. Avarii grave a suferit autoturismul marca Logan, în care erau pasagere patru persoane. Maşina  s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia ISU pentru descarcerarea victimelor. Trei persoane au fost încarcerate, iar o a patra a reuşit să iasă singură din autoturism. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital pentru investigaţii medicale.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări: „La data de 29.11.2011, ora 07.19, pe DN 1, km 405+ 700 metri, în afara municipiului Aiud, F.I., de 28 de ani, din comuna Clînceni, judeţul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară, datorită neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, iar, la revenirea pe sensul său de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Aiud.

În urma accidentului, 3 pasageri în autoturism, cu vârste între 19 şi 32 de ani, toţi din municipiul Aiud au suferit leziuni corporale grave, iar conducătorul autoturismului şi un bărbat de 42 de ani, de asemenea pasager în autoturism au suferit leziuni corporale uşoare, toţi fiind transportaţi, în primă fază, la Spitalul Municipal Aiud. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. atti

    marți, 29.11.2011 at 09:53

    POLITIA NU SANCTIONEAZA DRASTIC PE CEI CARE NU RESPECTA REGULILE DE CIRCULATIE.SA STAI ASCUNS SA VEZI DACA A DEPASIT VITEZA CU 5-10 KM PE 4 BENZI IN ORAS, DACA ASTA E PREVENIREA ACCIDENTELOR INSEAMNA CA EU SUNT PAPA DE LA ROMA.NU FAC PREVENIRE CI SCOT BANI DE AMENZI DE LA SARACI, SI CEI FARA BULDOZERE CU 100000 DE EURO.PREVENIREA DROGATILOR ALCOOLICILOR SE FACE DE LA OESIREA DIN BIRTURI, SI RESTAURANTE DE LUX.ACOLO NU SUNT POLITISTI, OAMENI DE PAZA CARE SA COMUNICE CU POLITIA RUTIERA???????ASTA AR FI PREVENIREA.

  2. f i

    marți, 06.12.2011 at 13:53

    da de unde sti tu ca soferul autoutilitarei e alcoolic si drogat cumva l-ai vazut nu mai face comentarii proaste

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax