Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe raza localității Ciuguzel. O femeie și un copil au fost transportați la spital. Autoturism răsturnat pe câmp

Publicat

pol

O femeie și copilul ei au fost accidentați în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Ciuguzel, la intrarea dinspre Aiud. Un autoturism s-a răsturnat pe câmp, în afara părții carosabile.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Pe un carosabil acoperit cu polei, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului, două persoane, pasagere în autoturism, o femeie de 36 de ani și copilul ei de 12 ani au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 15.53, G.A.C., de 21 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe DC 15 Lopadea Nouă – Ciuguzel, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 36 de ani, din comuna Lopadea Nouă, pasageră în autoturism şi fiul acesteia, un minor în vârstă de 12 ani, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatule etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax