Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia. Patru persoane transportate la spital pentru îngrijiri medicale

Publicat

Duminică, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Alba Iulia (zona Ambient) a avut loc un accident rutier între două autoturisme. În cele două autovehicule se aflau patru persoane, câte două în fiecare vehicul, toate fiind transportate la Spitalul Judeţean Alba pentru a primi îngrijiri medicale. 

Din primele cercetări reiese faptul că accidentul s-a produs la sensul giratoriu de lângă Ambient. Impactul a avut loc între un Opel Astra, înmatriculat în Italia şi un Volkswagen Polo, înmatriculat în Alba. În urma coliziunii, autoturismul Opel Astra s-a răsturnat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.45, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, G.C.M., o femeie de 31 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba Iulia – Teiuș, nu a acordat prioritate de trecere în sensul giratoriu unui autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, întrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar conducătorul acestuia şi o femeie în vârstă de 36 de ani, pasageră în autoturism au suferit leziuni corporale ușoare.

De asemenea, G.C.M. şi o tânără de 21 de ani, pasageră în autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. soferi proati

    duminică, 18.08.2013 at 16:52

    E a doua oara in 1saptamana cand e accident acolo . Din nou , soferi prosti care nu accorda prioritate in sensul giratoriu . E ceva tipic pt alba iulia . Nu ne mai mira aceste accidente .

  2. ady

    duminică, 18.08.2013 at 16:58

    Aveam nevoie de cele doua sensuri giratorii noi de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Este asa de mare circulatia de la benzinarie si Ambient ca erau necesare SA SE FACA ACCIDENTE. Incurca circulatia. PROST GANDITE ACESTE SENSURI GIRATORII SI MAI ALES MARCAJELE RUTIERE. Unde se iasa greu pe aceasta strada ( din Barabant si de la gara Barabant) stai cate o jumatate de ora sa iesi in timpul saptamani nu s-a facut nimic. Rusine autoritatilor, nu stiti pe ce sa mai sticati banii publici pe sensuri giratorii INUTILE.

  3. mda

    duminică, 18.08.2013 at 19:41

    Cele doua masini mergeau in aceeasi directie. Nu e vorba de neacordare de prioritate in acest caz.

    • elena

      joi, 22.08.2013 at 23:16

      nu nu mergeau in aceasi directie opel seindrepta catre oras
      cine a scris articolul nu s-a informat corect

  4. paul

    duminică, 18.08.2013 at 22:46

    sensul de la ambient= accident mutatil sau o sa fie 3 accidente saptamanal

  5. mdaa

    luni, 19.08.2013 at 23:10

    Mutati sensu giratoriu de la ambient=accidente. Punetil unde este nevoie.

  6. andrei

    marți, 20.08.2013 at 07:51

    sunt de acord cu ady,CEA MAI MARE PROSTIE facuta de autoritatile locale. Cele doua giratorii si marcajele rutiere sunt niste aberatii si cred ca au fost gandite de catre persoane care locuiesc in alt judet. Giratoriile au fost facute pe ,,pile,, si sunt complet inutile si mai mult genereaza accidente, iar marcajele rutiere deruteaza conducatorii auto, transformand mersul intr-un slalom de pe o banda de mers pe alta.

  7. elena

    joi, 22.08.2013 at 23:21

    pt cel care a scris art , informatiile furnizate in acest art sunt incorecte .
    conducatorul autoturismului opel nu are 44 ani ci 34 ani , si nu se indrepta catre teius , se indrepta catre oras (alba iulia) deci incorect ce s-a scris

    • moderatorul de serviciu

      joi, 22.08.2013 at 23:29

      informatiile sunt date de politie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax