Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 45 de ani din Oiejdea, găsit spânzurat în gospodăria vecinului său. Polițiștii investighează cazul

Publicat

pol

Un bărbat a fost găsit spânzurat pe terenul unui localnic din Oiejdea. Polițiștii au desfășurat cercetări la fața locului pentru identificarea victimei.

Din primele cercetări este vorba despre D.A de 45 de ani din satul Oiejdea. Acesta s-a dus la vecinul său, F.A, unde muncea cu ziua, pentru a-l ajuta să lucreze la saivanul de oi. Bărbatul pentru care presta servicii a plecat pentru o perioadă la Alba Iulia, iar după ce s-a întors l-a găsit pe D.A spânzurat în adăpostul pentru oi, la o distanță de aproximativ un kilometru de locuința sa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.15, agenţi din cadrul Postului de Politie Galda de Jos au fost sesizaţi telefonic de către o persoană din comuna Galda de Jos, cu privire la faptul că în jurul orelor 20.05 l-a găsit spânzurat, în saivanul său de oi,  pe D.A., de 45 de ani, din comuna Galda de Jos, care îl ajuta ocazional în gospodărie la îngrijitul animalelor.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că pe corpul acestuia nu sunt evidenţiate urme de violenţă, respectiv înţepături,  tăieri sau loviri.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax