Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat înecat în râul Târnava, pe raza comunei Crăciunelu de Jos. Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului din apă

Publicat

Garda ISU Blaj a intervenit marţi după-amiază pentru recuperarea trupului unei persoane înecate în râul Târnava. Victima a fost găsită pe raza comunei Crăciunelu de Jos.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Crăciunelu de Jos.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Târnava, în locul numit <Bigău>, de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, se află cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos precum şi pompieri din cadrul ISU Alba – Garda de Intervenție Blaj care au scos cadavrul din apă.

Acesta a fost identificat în persoana lui C.G., de 31 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, la examinarea sumară nefiind evidenţiate urme de violenţă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara de 4.08.2013, în jurul orelor 22.00, C.G. a fost văzut de către un cetăţean din comuna Crăciunelu de Jos, plecând de la stâna la care lucra ca şi cioban, fiind într-o avansată stare de ebrietate.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Blaj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit moartea lui C.G.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax