Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbatul din Pianu de Sus care și-a dat foc a DECEDAT la spital. Avea arsuri pe 98% din suprafața corpului

Publicat

smurd

Un bărbat din Pianu de Sus, județul Alba, și-a dat foc marți seară, în jurul orei 21:15, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba. Medicii de la Spitalul Județean Alba au depus toate eforturile, însă din păcate pacientul a decedat miercuri, în jurul orei 05:00.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, un pacient în vârstă de 68 de ani a fost adus, marți seara, la ora 21:25, cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe, prezentând arsuri, de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului.

Conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arși din București și s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depășit de resursele medico-chirurgicale.

Vezi pe România24.ro și VIDEO : Medic ginecolog agresat într-o clinică privată. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei

Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat și tratat conform protocolului de arși.

Medicii de la SJU Alba Iulia au depus toate eforturile și au respectat toate protocoalele în acest caz, însă pacientul avea arsuri incompatibile cu viața ca suprafață corporală și profunzime și a decedat în jurul orei 5.00.

Vezi pe România24.ro și Elevă în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de o colegă. Incidentul s-a petrecut în plină zi

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, bărbatul este în vârstă de 68 ani și în momentul autoincendierii se afla sub influenta alcoolului.

Ambulanța ajunsă la fața locului a constatat că prezintă arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului. Acest a fost transportat la unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax