Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Cadavrul unui bărbat de 41 de ani, găsit pe câmp în Blaj. Primele cercetări ale poliției arată că acesta s-ar fi spânzurat

Publicat

Cadavrul unui bărbat a fost găsit miercuri seara, în jurul orei 21.00, pe câmp în Blaj, în zona fabricii SC Stratusmob SA. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că decesul acestuia ar fi survenit prin spânzurare.

Potrivit IPJ Alba, poliția a fost anunțată prin apelul de urgență 112, de către un cetățean din Blaj care a observat cadavrul sub un pom, la o distanță de aproximativ 200 m de poarta fabricii Stratusmob.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă pentru cercetări. Cadavrul nu a fost identificat deocamdată, însă investigațiile continuă.

UPDATE: Miercuri, 17 iulie, ora 18.20, prin numărul unic de urgenţă 112, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din Blaj, se află o persoana de sex bărbătesc decedată.

La fata locului poliţiştii au constatat faptul că, în spatele respectivei societăţi comerciale,la marginea unui lan de grâu, se află cadavrul unei persoane de sex bărbătesc aflat în stare avansată de putrefacţie. Din primele verificări s-a stabilit că persoana în cauză s-a spânzurat de creanga unui nuc, poliţiştii găsind o funia de rafie ruptă şi atârnată de creanga copacului şi în zona gâtului persoanei decedate.

Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de stare civilă, fapt pentru care nu s-a putut stabili identitatea acestuia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, în vederea stabiliri cauzelor decesului. Poliţiştii desfăşoară, în continuare, activităţi pentru stabilirea identităţii cadavrului.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, în urma activităţilor de verificare şi investigare efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, s-a reuşit identificarea cadavrului de sex bărbătesc găsit, la data de 17.07.2013, în spatele unei societăţi comerciale cu sediul în Blaj, ca aparţinând lui Iacov M., de 41 de ani, din Blaj.

În urma efectuării necropsiei efectuate de către medicul legist, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a survenit în urma spânzurării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax