Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Cadavru descoperit plutind în râul Mureş. Acesta aparţine unui bărbat dat dispărut de la domiciliu în 20 martie

Publicat

Cadavrul unei persoane a fost descoperit miercuri în râul Mureş, în apropierea balastierei Beldiu, zona Teiuş. Din primele cercetări, este posibil ca acesta să se fi înecat. Oamenii legii au intervenit la faţa locului pentru scoaterea corpului din apă.

Corpul, care se pare a fi a unui bărbat prezinta indicii că ar fi stat destul de mult în apă. Poliţiştii au anticipat că ar putea fi vorba despre un bărbat de 34 de ani din Aiudul de Sus, dat dispărut de la domiciliu în 20 martie. Cadavrul prezintă urme de umflare, iar hainele sunt îmbibate de mâl. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj ISU care a interrvenit cu o autospecială şi 3 subofiţeri.

Bărbatul din Aiudul de Sus, Ioan Petaca, locuia fără forme legale în comuna Livezile. A plecat de la domiciliul fratelui său, din localitatea Sîntimbru şi nu a mai ajuns acasă şi nici la locul de muncă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în ziua dispariţiei, bărbatul i-a spus fratelui său că doreşte să se sinucidă din cauză că l-a părăsit soţia.

La data dispariţiei, Ioan Petaca purta o geacă neagră de fâş, blugi de culoare albastră şi pantofi negri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 17.04.2013, ora 1010,  poliţia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, în albia râului Mureş, în dreptul balastierei Beldiu, se află cadavrul unei persoane . La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş şi personal din cadrul ISU Alba care au scos cadavrul din apă. La examinarea sumară a acestuia nu au fost descoperite urme de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, cadavrul a fost identificat, acesta aparţinând lui Petaca Ioan, de 34 de ani, din Aiudul de Sus, care era dispărut de la domiciliu din data de 20 martie 2013 şi care era dat în urmărire naţională. În ziua dispariţiei bărbatul i-a spus fratelui său că intenţionează să se sinucidă din cauză că  l-a părăsit soţia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax