Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Cinci maşini implicate într-un accident, în apropiere de „Lutsch 2000”. O persoană a fost rănită

Publicat

Un grav accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 8.00, pe DN7, la ieşire din municipiul Sebeş către „Lutsch 2000”. Au fost implicate cinci autovehicule, iar circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, timp de aproape două ore. Echipaje ale ISU au intervenit pentru salvarea unei persoane rămase încarcerate.

IPJ Aba a informat că, până la finalizarea cercetărilor, circulaţia maşinilor a fost deviată pe ruta Vinţu de Jos – Sebeş. În accident sunt implicate o dubă de transport marfă, 2 autoutilitare, un TIR şi un autoturism.

Persoana încarcerată se afla în autoutilitara de transport marfă.

UPDATE, Ora 9.15: Din primele cercetări, accidentul s-a produs după ce un autoturism Peugeot s-a angajat în depăşire, în condiţiile în care din faţă venea o altă maşină, urmată de o coloană de autovehicule. Pentru a evita impactul frontal dintre cele două maşini, şoferul autovehiculului din faţa coloanei a frânat şi a tras de volan, pentru a-i face loc maşinii pe şosea. A rezultat un carambol produs în coloană, iar autoturismul Peugeot a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

Persoana care a avut nevoie de intervenţia ISU pentru scoaterea din maşină este cetăţean bulgar şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Circulaţia în zonă s-a reluat pe sensul de mers Sebeş-Orăştie, în jurul orei 9,15.

UPDATE, Ora 10.00: Circulaţia a fost reluată în totalitate, în zona accidentului.

Cetăţeanul bulgar s-a ales cu fractură de şold stâng, traumatism cranio-cerebral minor şi escoriaţii.

UPDATE, Ora 13.39: IPJ Alba a transmis următorul comunicat: „La data de 12.01.2012, ora 08.02, pe DN7, la km 330+500 metri, în afara municipiului  Sebeş, V.B., de 30 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul în timp ce din sens opus circula o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Sibiu, care, pentru a evita coliziunea, a frânat brusc, fiind lovit din spate de o autoutilitară condusă de L.I., de 27 de ani, din Cugir, care la rândul său a fost lovită de un microbus de transport marfă condus de un cetăţean în vârstă de 60 de ani, din Bulgaria, care la rândul său a fost lovit din spate de un autotren cu semiremorcă condus de un bărbat de 27 de ani, din judeţul Hunedoara.
În urma accidentului, cetăţeanul bulgar a suferit o fractură la nivelul şoldului stâng şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa băuturi alcoolice.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax