Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Circumstanţe neclare în cazul incidentului de pe strada Vasile Goldiş. Tânărul ar fi căzut de la etaj în timp ce repara internetul

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc de pe strada Vasile Goldiş din municipiu, joi după-masa.

Potrivit IPJ Alba, tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba, în stare de inconştienţă. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul. Primele indicii arată că bărbatul ar fi căzut de la etajul 2 al blocului nr. 30 de pe strada Vasile Goldiş.

Tânărul este Ştefan Corneliu Marc, fiul patronului alimentarei „Reboc Market” de pe strada Vasile Goldiş.

Poliţiştii nu au exclus ipoteza sinuciderii, dar, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului şi a discuţiilor cu părinţii tânărului, se pare că acesta ar fi încercat să repare un cablu de internet, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. Pe de altă parte, vecinii tânărului susţin că acesta ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la balconul apartamentului în care locuia, dar, din fericire, a scăpat cu viaţă.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Alba, acesta se află în afara oricărui pericol, prezentând doar o leziune la nivelul gambei. În cursul serii de joi, a fost transferat la secţia de psihiatrie unde a fost supus unor examinări. Vecinii mai susţin că tânărul ar mai fi încercat, în cursul zilei de joi, să se sinucidă.

Familia tânărului neagă ipoteza unei sinucideri. Aceştia au explicat medicilor de la Spitalul Judeţean Alba că băiatul s-ar fi aflat în balcon pentru a încerca să repare internetul, iar, în timpul acestor proceduri, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Vă prezentăm comunicatul emis vineri de IPJ Alba:

„În data de 29.12.2011, ora 17.15, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc a căzut de la etajul al II-lea al bl. 30, de pe strada Vasile Goldiş, din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că M.Ş.C., de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce încerca să repare un cablu de la internet, s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul doi al imobilului în care locuieşte.
Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

18 Comentarii

18 Comentarii

  1. Alle

    joi, 29.12.2011 at 20:31

    Doar asa, ca intrebare, ce relevanta are faptul ca persoana e fiul lui nu stiu care? Sa stie toata lumea sa-l arate cu degetul pe fiul patronului nu stiu care?

    • moderatorul de serviciu

      joi, 29.12.2011 at 21:27

      Are relevanta in cazurile in care „eroul principal” are un anumit statut social. De obicei se publica legatura care are cea mai mare notorietate cu cazul. Sunt cazuri in care o sa vezi ca se scrie ” ginerele omului de afaceri X” sau „nepoata politicianului Y” sau chiar un caz local, cunoscut- „fratele senatorului D”.

  2. mihai

    joi, 29.12.2011 at 22:29

    repede dati nume. nu va ganditi la oameni aia ce au in suflet. repede voi dati stiri, si ce daca e patron. tatal lui stefi este un adevarat patron care a muncit si munceste zilnic de dimineata pana seara impreuna cu sotia lui. nimeni nu stie ce are stefi in suflet dar voi repede STIRE. sa va fie rusine jalnici ziaristi .

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 30.12.2011 at 00:08

      @mihai, ori dadeam noi stirea ori nu…, lumea din oras oricum afla si cine este si ce face. Nu inteleg ce va deranjeaza atat de mult. Nu asta ne cereti? Sa transmitem faptele asa cum sunt. Voi le cereti asa si tot voi tipati ca nu-i frumos ce facem. Si oamenii au ajuns sa fie mai afectati ca le apare numele intr-un ziar decat de ceea ce fac.

  3. Ana Maria

    joi, 29.12.2011 at 22:42

    Auziti eu stiu ca stirile trebuie sa spuna adevarul dapai cu aprobarea cui voi dati nume si de toate? nu va este un pic asa rusine.. poate avea el motive trebuia sa le stitzi voi ! ma romanii tot romani raman (prosti de put) resprectati si voi un pic suferinta parintilor si nu mai faceti reclame la magazine ! RESPECTATZI SUFERINTZA si nu mai ziceti de patroni;-) ca putin le pasa la niste oameni ca parinti lui sunt sau nu patroni …

  4. alex

    joi, 29.12.2011 at 23:43

    corect ce spune mod de serv.
    @alle: daca nu facea gestu respectiv, nu-l arata nimeni cu degetul. ce relevanta are?
    plus ca nu e foarte mintos, adica sa te arunci de la 2 crezand ca mori… 2 motive de aratat cu degetu.

  5. Ana Maria

    vineri, 30.12.2011 at 00:30

    ganditiva la suferinta ! nu ii vb despre aratat cu degetul sau nu… ii fapta lui da de ce da atatea detalii le ati cerut parerea parintilor? daca vor sa afisati stirea despre fiul lor?

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 30.12.2011 at 01:07

      Fiul nu este minor. Daca era minor, nu-i dadeam numele. Este major si responsabil. Nu a incercat sa faca prostia asta in casa, ci pe domeniul public. Fapta lui putea afecta si alti oameni, copii…care se aflau in zona. Ti-am spus mai devreme si observ ca deja judecati publicarea stirii si o considerati mai grava decat fapta in sine. Pai daca acel copil de 25 de ani nu s-a gandit la cat de afectati vor fi parintii lui pentru gestul ca s-a aruncat de la etaj, trebuie sa avem noi grija sa nu se afle? Nu-ti inteleg logica. Ce facem? Ascundem secretul lui Polichinele pe care il stie toata lumea? Care-i diferenta intre rusinea despre o fapta pe care o afla lumea pe la colturi si rusinea despre o fapta pe care lumea o afla din ziar? Asa ca o comparatie, pana la urma ce este mai grav ca furi sau ca afla lumea ca furi? Inteleg perfect prin ce trec acum parintii, dar asta este, trebuie sa mearga mai departe. Ei nu trebuie sa isi faca probleme de rusinea lumii, oricui i se poate intampla, trebuie sa vada ce probleme are baiatul ala de a vrut sa-si puna capat zilelor. Grura lumii oricum vorbeste cu sau fara stirea aparuta in ziar.

  6. negru

    vineri, 30.12.2011 at 12:21

    avea cumva si porecla? daca stiti cva lasati un mesaj

  7. M.D.

    vineri, 30.12.2011 at 12:33

    Cel putin puteati sa ii cenzurati numele sau sa ii puneti doar initialele. M’am uitat pe site’ul vostru si sincer aveti stiri doar despre accidente si alte tampenii !!! Incercati sa facet isi voi stiri in care sa promovati orasul nu sa ii aratat partea negativa !! Mentalitatea aceasta de ziarist pupincurist v’a dainuii mult si bine !!

    on: Multa sanatate stefi !

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 30.12.2011 at 12:51

      @M.D, nu te obliga nimeni sa citesti stirile despre evenimentele din judet . Sunt multi oameni care vor sa afle ce se intampla in judet cu bune si cu rele.

  8. eu sunt tare!!

    vineri, 30.12.2011 at 16:12

    Auzi AnicoMarico tu esti o ***** mi-ai jignit romanii .Cum adica suntem … ****** ce esti . Sa-ti fie rusine ******. Lasa presa sa isi faca datoria cu precizie, nu te baga tu , o nimeni in Alba-Iulia!!! *******!!!!!!!

  9. anonim

    vineri, 30.12.2011 at 17:20

    voi va certati pt ca i s-a publicat si el se zbate intre viata si moarte! nu stiti nimic nici pe departe. tot ce ati scris ii fals . intrebati si apoi publicati!!!!!!!!!

  10. eu

    vineri, 30.12.2011 at 19:28

    felicitari ziarului.. E ceva normal ca atunci cand dai o stire sa dai cat mai multe infornatii! Cum suna o stire de genu ‘un tanar sa aruncat de la etajul 2’

  11. simo

    vineri, 30.12.2011 at 22:08

    Astept o stire gen „nepoata, fiul, fica…bunica, verisorul de grad…” cu parlamentarul X sau patronul Y a luat premiul I la olimpiada de matematica/chimie… etc sau orice stire cu o fapta buna… Pana acum nu am citit asa ceva si nici Nu o sa dati asa ceva, pentru ca ziceti voi ce legatura are X sauYcu premiul, dar atunci ce legatura are faptul ca parintii sunt patroni cu fapta unui „MAJOR”… Rusinica… Sau ce legatura are un parlamentar cu faptele unei rude, daca el nu este implicat cu nimic. doar ca asa va place voua doar sa denigrati persoanele publice sa cele care au realizat ceva in viata.

  12. Bogdan

    joi, 05.01.2012 at 17:24

    .

  13. Bogdan :(

    joi, 05.01.2012 at 17:33

    Ba latrailor ia mai lasti comentarile si vedetiva de treburile voastre nu va mai tot bagati in seama daca nu stiti despre ce e vb , si tu mai lake Mihai de unde *** sti u ce e in sufletul lui ma nepotule ? si crezi ca parinti lui au nevoie de laudele tale in *** de nepot …. eu sunt ” fretele lui” am crescut 4 ani langa el si nici eu s nici nimeni nu stie ce o fost in capul lui ….. asa ca nu mai judecati voi ***** si vedetiva de viata voastra , daca e asa de nesemnificativa si plictisitoare incercati sa nu va mai bagati in prob altora si faceti-va macar voi viata mai buna …….. Imi pare rau ca nu sunt langa tine ”FRATELE MEU ” 🙁

  14. Bogdan

    joi, 05.01.2012 at 17:37

    Mihai *** ce esty de unde *** sti u ce era in sufletul lui ….. si mai presus de asta cine *** crezi ca are nevoie de laudele tale ca sa ii lauzi u asa parinti si ceea ce fac ……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate