Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Consilierul local Rareș Buglea, condus la secția de poliție pentru propagandă electorală. A fost audiat de oamenii legii

Publicat

Consilierul local  Rareș Buglea a fost ridicat de polițiști, duminică seara, și transportat la secția de poliție, după ce oamenii legii au fost sesizați că acesta face propagandă electorală. Informațiile ne-au fost furnizate de martori oculari aflați în apropierea unei secții de votare din Alba Iulia. Liberalul ar fi fost observat duminică pe la mai multe secții de vot de pe raza municipiului Alba Iulia, unde ar fi încercat să convingă cetățenii să  meargă la vot.

În jurul orei 21.00, Rareș Buglea a fost văzut în fața secției de votare numărul 32 din Alba Iulia, unde vocifera și îndemna oamenii  să voteze pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, potrivit martorilor. De altfel, prezenţa liberalului a fost semnalată, în întreaga zi, la mai multe secții de vot din Alba Iulia.

Reprezentanții IPJ Alba au confirmat că Rareș Buglea a fost condus la sediul poliției din Alba Iulia după ce oamenii legii au fost sesizați că acesta face propagandă electorală în apropierea unei secții de votare din municipiu. Consilierul local este audiat.

UPDATE: Potrivit unui comunicat PDL, „Rareș Buglea, consilier local al PNL în Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia a fost audiat la Poliția din Alba Iulia pentru propagandă electorală în fața secțiilor de votare nr.33 și 34 din Alba Iulia. Membrii PDL Alba au sesizat Poliția că dl. Buglea încalcă legea pentru că staționează în fața secției de votare și îndeamnă trecătorii să participe la vot, făcând propagandă electorală. La sesizarea membrilor PDL, un echipaj al Poliției s-a deplasat la fața locului și a intervenit, conducându-l pe dl. Buglea la sediul IPJ Alba pentru audieri.”

Rareş Buglea se află în prezent la sediul PNL Alba. „Patru PDL-işti staţionau la secţia 32. Am trecut prin dreptul secţiei şi mi-au făcut sesizare. Poliţia a venit şi m-au dus la secţie, 40 de minute. Apoi am dat declaraţie”, a declarat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dorina Borcau

    duminică, 29.07.2012 at 22:41

    Foarte bine!!!!!

  2. anonim

    luni, 30.07.2012 at 02:02

    ok daca pe Rares buglea lau luat pe cei patru Mari PDLISTI dc nu iau luat? si ce faceau acestia in zona sectilor de votare?

  3. mihaitza

    luni, 30.07.2012 at 13:42

    Daca esti tu asa destept, de ce esti anonim. Greu si cu furatul asta electoral, nu ?!?!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax