Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Corpul tânărului de 19 ani, dispărut în apele râului Mureș a fost găsit de echipajul de intervenţie ISU Alba în zona podului de la Vinţu

Publicat

isu

Echipaje ale ISU Alba au intervenit marţi după-amiază pentru căutarea unei persoane dispărute în râul Mureș, pe raza localității Vințu de Jos. Este vorba despre un tânăr de 19 ani care intrase în apă pentru a face baie, dar nu a mai ieșit. 

Potrivit martorilor de la fața locului, băiatul ar fi intrat să înoate, dar a fost tras de curenți. Incidentul a avut loc în apropiere de podul din Vințu de Jos. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj ISU care intervine cu o barcă pneumatică.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, corpul neînsufleţit al tânărului de 19 ani a fost găsit de pompierii din Alba Iulia, miercuri, în jurul orei 17.05, în râul Mureş, în apropierea podului de la Vinţu de Jos. Trupul a fost scos din apă şi a fost identificat de familia îndoliată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax