Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două accidente pe DN1, în zona Răhău, cu două autoturisme și trei camioane. Un șofer și o pasageră au fost răniți

Publicat

Două accidente rutiere s-au petrecut vineri, în jurul amiezii, pe DN1, zona Răhău, la interval de aproximativ o jumătate de oră și la o distanță de doi kilometri unul de celălalt. Primul a fost semnalat la kilometrul 360+800 m, la Răhău, iar celălalt la kilometrul 358+650 m. Două persoane a fost rănite, iar circulația în zonă a fost blocată pentru aproximativ o oră, pe un sens de mers.

În jurul orei 12.20, două autoturisme au intrat în coliziune față-spate, iar o femeie a suferit leziuni corporale ușoare. Circulația a fost întreruptă pe sensul de mers Sibiu-Sebeș. Cele două autoturisme sunt înmatriculate în Sibiu, respectiv Bulgaria. Femeia a suferit leziuni în zona capului.

La interval de aproximativ o jumătate de oră, la doi kilometri distanță, s-a produs un alt accident rutier, în care au fost implicate trei camioane. Evenimentul rutier s-a petrecut din cauza nepăstrării distanței regulamentare dintre autovehicule, șoferul unui TIR rămânând blocat în cabină. Un echipaj ISU a intervenit pentru scoaterea acestuia din caroseria autovehiculului, iar bărbatul a refuzat transportarea la spital.

UPDATE: La data de 16.08.2013, ora 11.50, pe DN 1, la km 359, metri, în afara localității Răhău, un tânăr de 22 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţă ce era condus de o femeie de 25 de ani, din municipiul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani, din Bulgaria, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de cetăţeanul bulgar, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Sebeş pentru îngrijiri medicale.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax