Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două autoturisme s-au ciocnit în intersecția „La oglindă” din Petrești. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază, în localitatea Petrești, în intersecţia cunoscută sub numele de „la oglindă”. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital. 

Din primele informaţii oferite de IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, într-o intersecție, între un autoturism înmatriculat în Spania și unul din Bistrița-Năsăud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.11, pe strada 1 Mai din localitatea Petreşti, Ioan L. (23 ani), din localitatea Telciu, județul Bistrita-Năsăud, în timp ce a condus autoturismul, pe direcția de mers Sebeș – Petrești, la intersecția cu strada Valea Sebeșului, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului condus de către Florin C. (39 ani), din  Sebeș.

În urma accidentului, trei persoane au suferit leziuni corporale, fiind transportate la Spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale. Florin C. a suferit o fractură la antebrațul drept, iar Elena C. (pasageră în autoturism) – un traumatism cranio-cerebral minor. Nu au rămas internați în spital. Nicolae C. (pasager în autoturism) a suferit o fractură de arc costal şi a rămas în spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax