Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două maşini implicate în accident rutier pe DN1, la Teiuş. Circulaţia a fost blocată o oră

Publicat

O persoană a fost rănită uşor în urma unui accident rutier petrecut duminică seara pe DN1, la Teiuş. Au fost implicate două autovehicule, iar circulaţia rutieră pe sensul de mers spre Aiud a fost blocată mai bine de o oră. 

Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că şoferul unui autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere pe sensul de mers Teiuş spre Alba Iulia şi a fost lovit de o maşină Peugeot, care circula regulamentar. Ambele vehicule sunt înmatriculate în judeţul Alba.

Conducătorul autoturismului Dacia Logan a fost transportat la spital unde va primi îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 19.01, pe DN1, km 401+820 metri, în afara oraşului Teiuş, Cristian C., de 24 de ani, din Teiuş, în timp ce a condus un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere a autovehiculului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în acelaşi sens de mers de Răzvan S., de 36 ani, din Aiud. În urma accidentului, Cristian C., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax