Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două persoane rănite într-un accident la ieşire din Teiuş spre Aiud. Circulaţia a fost blocată

Publicat

pompier

Echipele de intervenţie ale ISU Alba şi cele ale Poliţiei au intervenit, duminică seara, începând cu ora 23.15, pentru salvarea a două persoane rănite într-un accident rutier, pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Aiud.

Potrivit IPJ Alba, un camion s-a răsturnat pe carosabil. Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, se pare că accidentul s-a produs din cauza unor defecţiuni la autovehicul. Echipajul ISU Alba care s-a deplasat la faţa locului a reuşit să scoată din interiorul maşinii două persoane, şoferul şi un alt pasager. Acestea au fost transportate la spital, iar deocamdată nu se cunosc detalii despre starea de sănătate.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au precizat următoarele: „La data de 4.12.2011, ora 23.21, Poliţia Oraşului Teiuş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 1, la ieşire din Teiuş s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, la km 400+400, C.I.R., de 24 de ani, din comuna Medieşu Aurit, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Aiud – Teiuş, din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului, conducătorul autotractorului şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, pasager în cabina autotractorului au suferit leziuni şi au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Aiud, unde au rămas internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax