Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie acroşată de un autoturism în timp ce traversa strada în zona pasajului din Cetate, în Alba Iulia

Publicat

O femeie a fost accidentată marţi seara, pe pasajul rutier din Cetate, în Alba Iulia. Aceasta se angajase să treacă strada, la ieşire de pe Bulevardul Transilvaniei, moment în care a fost acroşată de un autoturism marca Opel Astra.

UPDATE, Ora 21.15: Potrivit şoferului autoturismului Opel, acesta se angajase să iasă cu maşina din parcarea amenajată în capătul Bulevardului Transilvaniei, moment în care femeia i-a apărut în faţă, nu a văzut-o şi, din nefericire, a acroşat-o. Victima a fost transportată la spital, conştientă, iar din primele cercetări se pare că starea ei nu este gravă. Şoferul este un tânăr din Alba Iulia.

UPDATE, Ora 21.25: Şoferul maşinii este Darius Măcinic, un tânăr de 30 de ani din Alba Iulia. În cazul în care va fi găsit vinovat, pe numele tânărului va fi deschis dosar penal pentru vătămare corporală. Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul şi gradul de vinovăţie al participanţilor. Potrivit IPJ Alba, femeia are 57 de ani şi este din Alba Iulia. Acesta a suferit traumatisme uşoare şi nu a fost nevoie de internare în spital.

Tânărul considerat responsabil de producerea accidentului este unul din fraţii Măcinic, sportivi cu performanţe notabile la judo.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 24.01.2012, ora 20,43,  la intersecţia bulevardelor Transilvaniei cu 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia, T.M., o femeie în vârstă de 57 de ani, din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare la nivelul unui genunche.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax