Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(UPDATE) FOTO: ACCIDENT în Alba Iulia. Audi „făcut praf” după ce s-a lovit de altă maşină şi a intrat prin gardul unei societăți comerciale

Publicat

IMG_4973Un accident rutier s-a produs vineri după-amiaza, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia. Un autoturism marca Audi s-a făcut „zob” după ce s-a lovit de altă maşină şi a trecut prin gardul unei societăți comerciale. 

În accidentul petrecut în apropierea benzinăriei „Mol” au fost implicate un autoturism marca Audi și un altul marca Ford.

În urma impactului, cel mai „șifonat” a ieșit Audi, după ce a lovit un stâlp şi a trecut prin gardul unei societăți comerciale. Partea din față și lateral stânga a mașinii au fost grav avariate.

Din primele informaţii, nu au fost persoane rănite grav. Accidentul s-a petrecut, cel mai probabil, din cauza neacordării de prioritate.

UPDATE:  La data de 18.11.2016, în jurul orelor 13.00, la intersecţia străzilor Fabricilor cu Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Sîntimbru, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în gardul imobilului cu numărul 2A de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Raul

    sâmbătă, 19.11.2016 at 16:39

    persoana cu audi ii place viteza si ii place sa intre in depasire la risc, acum nu o mai avut noroc nepotu =]]

    • istetul

      duminică, 20.11.2016 at 11:28

      Bai Raul esti batut in cap? Persoana cu Audi nu a avut nici o vina! Fetita de 19 ani care probabil si a luat carnetul pe sub mana nu a acordat prioritate. Asa ca Raul taci din gura ca puti a prostie,

  2. Eu

    marți, 22.11.2016 at 11:41

    Domnul cu Audi mergea regulamentar, iar domnii de la Alba 24 habar nu au sa preia o informatie reala, deoarece nu o fata l-a lovit pe domnu cu audi ci un tip care intradevar avea 19 ani si care a declarat ca l-a vazut ca vine dar a crezut ca poate sa treaca pana ajunge Audi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax