Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident la ieşire din Sântimbru. Trei autoturisme implicate, traficul a fost blocat aproape o oră pe ambele sensuri

Publicat

Sâmbătă dimineaţă, pe DN 1 a avut loc un accident rutier, la ieşirea din Sântimbru. Au fost implicate trei autoturisme, iar traficul a fost blocat 45 de minute pe ambele sensuri de circulație.

Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda primul ajutor pentru două persoane rănite în urma coliziunii.

Din primele cercetări reiese faptul că şoferul unui autoturism Dacia a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism marca Opel. În urma impactului, autovehiculul Dacia a fost proiectat într-un Hyundai. Persoanele rănite în acest accident au primit îngrijiri medicale din partea SMURD şi au fost transportate în stare conştientă la Spitalul Judeţean alba. Potrivit IPJ Alba, şoferul Daciei s-ar fi panicat în urma unei depăşiri efectuate de către un alt participant la trafic.

După aproximativ 45 de minute de la producerea accidentului, traficul a fost reluat pe un singur sens şi se circula cu viteză redusă, iar după alte 10 minute, a fost reluată circulaţia pe ambele sensuri în condiţii normale.

Două din cele trei maşini implicate în accidentul de pe DN1 sunt înmatriculate în judeţul Alba, iar una în Ungaria.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 8.10, pe DN 1, la km 388, în afara localității Sântimbru, I.S., de 66 de ani, din comuna Cricău, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei, a pătruns  pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de R.C.C., de 32 de ani, din Blaj.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, primul a fost proiectat într-un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani, din judeţul Harghita.

În urma accidentului, un bărbat de 45 de ani, pasager în autoturismul condus de I.S. şi o tânără de 26 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism implicat în accident, au suferit leziuni corporale.

Din accident a rezultat, de asemenea, şi rănirea uşoară a conducătorului auto care a provocat accidentul.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax