Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT mortal în cartierul Partoş din Alba Iulia. Bărbat care circula pe bicicletă, decedat după ce a fost lovit de un TIR

Publicat

Sequence 0103 Un bărbat de 80 de ani a decedat marți dimineața, în urma unui accident petrecut în cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia, la ieşirea spre Sebeş. Traficul a fost îngreunat.

Vezi și VIDEO: ACCIDENT mortal în Alba Iulia, cartierul Partoș. Momentul în care un biciclist a ajuns în fața unui TIR

Este vorba despre un bărbat care circula pe bicicletă şi, potrivit primelor date, ar fi ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un TIR care venea din sens opus.

Bărbatul a murit pe loc.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia dintre șoseaua de centură şi strada Regim V Vânători.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 8.20.

D.P. (80 de ani), din Alba Iulia (Oarda), care circula pe bicicletă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus de un bărbat de 32 de ani din Argeş. Biciclistul a murit la faţa locului. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Citește și FOTO-VIDEO: ACCIDENT mortal pe DN 1, între Aiud și Teiuș. Un tânăr de 18 ani din Aiud și-a pierdut viața. Impact între un autoturism și două TIR-uri

Citește și FOTO / UPDATE: O tânără de 18 ani din Alba Iulia a MURIT într-un ACCIDENT pe DN1, între Aiud şi Turda. A intrat cu mașina într-un TIR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Marcel

    marți, 29.03.2016 at 11:23

    …acolo in zona au fost multe accidente si vor mai fi, datorita masinilor stationate in fata magazinului si service-ului auto, masini stationate si pe trotuar si pe sosea si care efectiv blocheaza vizibilitatea, dar se pare ca nu se sesizeaza nimeni sa le interzica oprirea sau sa i-a masuri de sanctionare a celor care opresc acolo…

    • Suciu Vlad

      marți, 29.03.2016 at 11:51

      Ce treaba au masinile parcate ? Cel putin in accidentu de fata nu au alea nici un rol. Se vede clar cum domnul pur si simplu sare in fata camionului.

  2. Eugen

    marți, 29.03.2016 at 13:26

    Din păcate și conducătorului camionului are parte de vină.

    A efectuat virajul dreapta de pe banda 2, nerespectând regulile privind circulația pe benzi, peste marcajul longitudinal continuu care desparte benzile, deși legea spune să te încadrezi cu 50m înainte.

    Dacă se stabilește că avea peste 30km/h din nou e vinovat pentru că legea stabilește că la efectuarea schimbării de direcției de mers prin viraje nu trebuie să ai mai mult de 30km/h în localitate.

    Art. 123 – Conducătorul de vehicul este obligat să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara localităţilor, în următoarele situaţii:
    j) la schimbarea direcţiei de mers prin viraje;

    Când sunt victime se iau în considerare toate aceste aspecte și nu mai contează că toți merg așa.

    • alin

      marți, 29.03.2016 at 18:22

      La intrarea pe varianta in acel moment se efectuau lucrari de plombare si banda numarul 1 era blocata de aceea conducatorul autotrenului a intrat in varianta de pe banda 2 . ( faceti acuzatii fara sa fi fost la fata locului )

  3. asd

    marți, 29.03.2016 at 14:43

    Ce vina are soferul de e cercetat pentru ucidere din culpa? Ca e vina mosului ca nu avea frane sau nu le-a folosit.

    • Andrei

      marți, 29.03.2016 at 22:25

      Cercetat nu inseamna condamnat. E normal sa se faca cercetari pentru stabilirea vinovatului sau a vinovatilor (ex. soferul putea sa fi consumat alcool, lucru care l-ar face automat vinovat si pe el). Daca se dovedeste ca intreaga vina este a biciclistului (ceea ce este cel mai probabil dupa cum arata si filmarea), soferul nu va fi condamnat. Asa ca nu va speriat de „cercetare pentru ucidere/vatamare din culpa si sa faceti prostia sa parasiti locul accidentului, lucru care va condamna garantat.

  4. Adm

    marți, 29.03.2016 at 17:43

    La 80 de ani te cauta moartea acasa si tu te plimbi cu bicicleta prin oras…

  5. alo

    marți, 29.03.2016 at 18:48

    multe accidente rutiere s-au petrecut in locul acela ,,,, d-zeu sa-l ierte … am trecut azi de csteva ori pe langa locul acela , o nesimtire crasa din partea celor care trebuiau sa curete acolo , te inspaimanti cand vezi baltind sangele de azi dimineata , un pic de respect fata de cel ce s-a dus si fata de cei vii……… daca cineva stie unde se poate apela … va rog sa scrieti ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax