Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN7, la Tărtăria. Autocar cu 15 persoane acroşat de un camion de transport fier vechi. Două persoane au ajuns la spital

Publicat

DSC_0005 Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza pe DN7, în zona Tărtăria, între Şibot şi Sebeş. Din primele informaţii, au fost implicate două autovehicule, un autocar şi un camion.

Autocarul ar fi fost acroşat cu dispozitivul de încărcare a mărfii (fier vechi) amplasat pe camion.

În urma impactului, s-au spart geamurile de pe partea stângă ale autobuzului şi a fost deformată uşor caroseria.

În autocarul Livio Dario se aflau 15 persoane, în momentul impactului, însă, din primele date, nu sunt răniţi grav.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba şi unul de la SMURD, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ar fi patru persoane care au suferit zgârieturi după ce geamurile s-au spart, iar alţii au suferit atacuri de panică.

UPDATE: Autocarul era staţionat în afara carosabilului în momentul accidentului. Potrivit directorului SAJ Alba, Marius Şuluţiu, la acest eveniment rutier au intervenit echipaje de ambulanţă de la Alba Iulia, Cugir şi Sebeş şi un echipaj SMURD cu medic. Două persoane au fost transportate la spital, una cu traumatism toracic şi alta cu plăgi tăiate şi traumatism la coloană.

O singură persoană a rămas la spital. Este vorba despre o femeie de 63 de ani din Cugir, pasageră în autocar.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în 28 martie, la ora 17.20, pe DN 7, în afara localității Tărtăria, P.A.I., de 27 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autotractor cu remorcă, în direcţia Cugir – Sebeş, nu a asigurat corespunzător macaraua hidraulică, parte componenta a ansamblului, acroşând un autobuz condus de un bărbat de 49 de ani, din Cugir, care se afla oprit în staţie.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de 63 de ani, din Cugir, pasageră în autobuz, a suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax