Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: Accident rutier pe Calea Moților din Alba Iulia. Trei persoane rănite în urma coliziunii dintre două autovehicule

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 15.00, pe Calea Moților din Alba Iulia, în zona magazinului Kaufland. Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autovehicule.

Din primele informații transmise de IPJ Alba, doi bărbați (șoferii) și o femeie (pasageră) au suferit leziuni ușoare.

Potrivit unor informații de la fața locului, accidentul s-a produs între un Renault Megane galben și un Fiat Brava argintiu, ambele înmatriculate în județul Alba. Se pare că șoferul autoturismului Renault, care circula dinspre Micești înspre Alba Iulia, nu s-a asigurat când a virat la stânga înspre Kaufland și s-a lovit frontal de Fiat, care circula regulamentar dinspre Alba Iulia spre Micești.

UPDATE: Șoferul autoturismului Renault, un tânăr de 19 ani, o pasageră din Renault și șoferul Fiat-ului, în vârstă de 26 de ani, au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru investigații medicale și îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 18.04.2014, ora 14:56, pe strada Calea Moţilor din Alba Iulia, M.G.C., de 18 ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şard – Alba Iulia, la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a intra în parcarea unui supermarket, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului cei doi conducători auto şi o tânără în vârstă de 14 ani, pasageră în

autoturismul condus de M.G.C., au suferit leziuni corporale uşoare. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. mda

    vineri, 18.04.2014 at 19:27

    Era mai importanta politista care dirija traficul decat accidentul?

  2. Andrew Coleman

    sâmbătă, 19.04.2014 at 00:28

    Domnilor, nu vi s-ar parea corect si moral ca numerele de inmatriculare ale masinilor sa fie incadrate-ntr-un chenar negru(sau o alta culoare) pentru a nu fi lizibile? Eu cred ca asa ar trebui.

  3. mda

    sâmbătă, 19.04.2014 at 16:51

    Abdre Coleman, de ce sa fie ascuns numarul ?
    Daca era de la S.R.I sau DIICOT, mai ziceam, dar asa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax