Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: CARAMBOL pe DN1, cu trei maşini, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, zona Petrom Oarda. O femeie a fost rănită

Publicat

ACCIDENT OARDA FORD BMW Un accident rutier s-a petrecut joi seara, în jurul orei 19.00, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, zona Petrom Oarda. Din primele informaţii o femeie fost rănită şi a fost transportată la spital după ce trei maşini care circulau pe acelaşi sens, cel spre Alba Iulia, au intrat în coliziune.

Este vorba despre trei autoturisme, iar persoana rănită, care acuza dureri în zona coloanei cervicale, era pasageră pe locul din faţă în maşina prinsă la mijlocul carambolului.

UPDATE: Cele trei autoturisme implicate în accident sunt un un Ford Mondeo argintiu, un Opel Vectra Verde şi un BMW negru, înmatriculat în Sibiu. Potrivit unor date de la faţa locului, femeia, pasageră în Opel, care a fost transportată la spital a suferit o stare de şoc în urma impactului.

accident oarda opel Cel mai probabil, accidentul s-a petrecut din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, însă poliţiştii vor stabili cauzele evenimentului rutier, fiind de derulate cercetări la faţa locului.

Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost rănită, a fost transportată la spital.

Potrivit IPJ, circulaţia nu a fost blocată la locul accidentului.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la kilometrul 374+700 metri, în dreptul intersecţiei cu strada Biruinţei (către Oarda). S.N. (un bărbat de 46 de ani) din Mediaş, care conducea autoturismul BMW înmatriculat în Sibiu nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care circula în faţa sa, un Opel Vectra cu numere de Spania, condus de G.C. (42 de ani), din Craiova, a intrat în coliziune cu acesta şi ulterior a fost proiectat într-un Ford Mondeo înmatriculat în Bucureşti, condus de G.N.C. (un bărbat de 55 de ani), din Bucureşti.

În urma accidentului, A.O.M., pasagera de pe locul dreapta faţă din autoturismul Opel a fost rănită uşor (traumatism la coloană şi toracic).

În urma testului pentru alcool, unul dintre şoferi, bărbatul din Mediaş, care a condus BMW-ul, avea 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax