Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO | Trei autoturisme implicate într-un accident rutier pe șoseaua de centură a Alba Iuliei. Un copil rănit în urma coliziunii

Publicat

Sâmbătă, în jurul orei 15.00, la intersecția între șoseaua de centură și DJ107 C, spre Teleac – Drâmbar s-a produs un accident rutier. Au fost implicate trei autoturisme, iar SMURD Alba a fost chemat să intervină pentru asistență medicală în cazul unui copil, care a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale suplimentare.

UPDATE: Potrivit polițiștilor un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Sibiu a virat scurt la stânga de pe șoseaua de centură spre drumul secundar spre Drâmbar – Teleac fără să se asigure şi a lovit un Volkswagen Caddy cu numere de Satu Mare ce venea din sens opus. Acesta din urmă a ricoșat într-un Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba care era oprit în intersecție pentru acordarea priorității de dreapta.

În urma impactului, fiul şoferului din Peugeot, un copil de 6 ani, a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. A avut escoriaţii în zona feţei şi nu a rămas internat.

UPDATE 2: La data de 18.01.2014, ora 14,34, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe Şoseaua de Ocolire a Municipiului Alba Iulia s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că V.A., de 48 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Teiuş – Sebeş, la intersecţia cu DJ 107 C, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de A.N.V, de 25 de ani, din comuna Batarci, judeţul Satu Mare.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Vinţu de Jos.

În urma accidentului, un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului condus de V.A., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Toţi cei 3 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în situaţiile.

Cercetările sunt continuate

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Intrebare

    duminică, 19.01.2014 at 15:02

    Cum dacu se face ca avem parte zilnic de accidente ?? ce e de facut??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax