Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Carambol pe autostrada A1 Deva-Ilia. Cum arată o Dacia Spring electrică după accident. Doi răniți

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marți pe autostrada A1 între Deva și Ilia. Un autocamion a lovit un autoturism și s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii deveni au intervenit, cu o autospecială dotată cu modul de descarcere și un echipaj de prim ajutor, pe autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia, unde un autocamion a acroșat un autoturism, după care s-a răsturnat.

În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi ocupanți au fost asistați medical la fața locului, fiind ulterior transportați la spitalul din Deva, pentru investigații suplimentare.

Pompierii au asigurat totodată măsurile specifice de preîntâmpinare a unui incendiu.

UPDATE: Potrivit DRDP Timișoara, circulația se desfășoară doar pe banda a 2-a pe autostrada A1 la km 376+800, pe raza localității Vețel, sensul de mers Orăștie – Timișoara.

O autocisternă a intrat în autoturismul echipajului de pază al autostrăzii și a ieșit în afara carosabilului. Banda 1 și banda de urgență sunt închise până aproximativ în jurul orei 13.00.

Cum arată autoturismul echipajului de pază (Dacia Spring), după accident:

Potrivit unor șoferi din trafic, ar fi mai multe autovehicule implicate în accident.

UPDATE 1: La ora 10.11, Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident la km 375+500 m, pe sensul Deva-Timișoara, calea 1.

Din primele cercetări, un bărbat de 37 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă-cisternă, pe fondul altor preocupări ce i-au distras atenția, a intrat în balans și a lovit în partea din spate un autoturism Dacia Spring la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani din județul Hunedoara.

Au fost răniți șoferul autoturismului și pasagerul din dreapta (un bărbat de 29 de ani din județul Hunedoara).

surse imagini: ISU Hunedoara, DRDP Timișoara; video: martor, video postat pe Tik-Tok

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax