Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO-VIDEO: Elena Udrea şi-a prezentat la Alba Iulia moţiunea pentru candidatura la conducerea PDL

Publicat

YouTube video

Unul dintre candidaţii PDL pentru conducerea partidului, Elena Udrea, este prezentă, vineri, la Alba Iulia, pentru a-şi prezenta moţiunea pe care o susţine la Convenţia extraordinară din 23 martie. Şedinţa are loc la Hotelul Parc din municipiu.

La întâlnirea de la Alba Iulia au participat reprezentanţii PDL Alba, Mircea Hava (primarul  municipiului, liderul organizaţiei), Ion Dumitrel (preşedintele Consiliului Judeţean Alba), senatorul Alexandru Pereş, Paul Voicu (viceprimarul municipiului), Alin Cucui (vicepreşedintele CJ Alba).

Elena Udrea a fost însoţită de deputatul Gheorghe Tinel şi senatorul Ion Ariton (liderul PDL Sibiu). Dintre reprezentanţii de la Alba, mai amintim pe Ştefan Bardan, Sorin Bumb, Mihai Babiţchi.

În deschiderea evenimentului, liderul PDL Alba, Mircea Hava i-a urat bun venit la Alba Iulia, Elenei Udrea: „Aici, în sală, aveţi primari, oameni care s-au implicat, cu care câştigăm. Niciodată nu am uitat pe cei care ne-au dat puterea. Indiferent ce se va vota în 23 martie, vom rămâne tot noi, o echipă, ce este important este că avem un partid democratic. Doamna ministru, aţi fost şi rămâneţi un om cu care am putut să discutăm corect, normal, colegial despre ce înseamnă treburile noastre”.

YouTube video

YouTube video

Reamintim că Elena Udrea vizează postul de lider al PDL, pe care intenţionează să-l obţină prin câştigarea voturilor din partea delegaţilor din ţară ai organizaţiilor judeţene. Contracandidaţi sunt actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga şi Monica Macovei.

Moţiunea Elenei Udrea, intitulată „Noul PDL – O nouă Românie”, a fost prezentată, joi, la Cluj şi vineri, la Satu Mare şi Bistriţa.

Moţiunea cuprinde propuneri privind: o structură de conducere mai simplă şi mai flexibilă; 8 vicepreşedinţi regionali care să aibă ca principală atribuţie dinamizarea relaţiei centru-filiale; realizarea unui „Proiect pentru o nouă Românie” cu reprezentanţii „generaţiei 40” – oameni de afaceri, avocaţi, manageri; promovarea unei viziuni economice axate pe trei puncte principale: reducerea fiscalităţii şi a birocraţiei, irigarea economiei reale cu fonduri europene şi reindustrializarea şi modernizarea agriculturii României; deschiderea noului PDL către Centru, adică spre o concepţie de stat ca furnizor de oportunităţi, dar care este atent şi la necesităţile sociale; adoptarea unei politici a pragmatismului care să sprijine proiectele naţionale necesare pentru România.

Citeşte mai multe detalii aici despre organizarea Convenţiei PDL din 23 martie, la care vor participa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. cucu

    joi, 28.02.2013 at 16:31

    cata nerusinare !!!!

  2. cucu

    joi, 28.02.2013 at 16:31

    …adica NESIMTIRE!!

  3. Miron Victor

    vineri, 01.03.2013 at 15:05

    ….ce misto-i gagica !

  4. geo

    vineri, 01.03.2013 at 19:21

    au mare curaj, idioti, dupa ce au distrus multe in aceasta tara , au curaj frate

    • HaHaHa

      duminică, 03.03.2013 at 22:37

      Toti au distrus, distrug si vor continua sa distruga… dar de ce sa fim impartiali! Culorile politice le adoptam dupa cum se asorteaza cu hainele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax