Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO-VIDEO: Vasile Blaga își prezintă la Alba Iulia candidatura la președinția PDL. Este susţinut de liderii organizaţiei judeţene

Publicat

YouTube video

Vasile Blaga se află astăzi la Alba Iulia pentru a-și prezenta moțiunea cu care își propune să candideze la președinția PDL. Evenimentul se desfăşoară la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 15.00. 

Alături de actualul lider al PDL, Vasile Blaga, la Alba Iulia se află Gheorghe Flutur (secretar general), Cezar Preda (prim vicepreşedinte), Raluca Turcan (vicepreşedinte), Andreea Paul Vas (vicepreşedinte), Rareş Mănescu (vicepreşedinte), Marian Jean Marinescu (europarlamentar), Traian Ungureanu (europarlamentar), Valeria Schelean (deputat).

UPDATE 1: Liderul PDL Alba, Mircea Hava, şi-a exprimat oficial susţinerea pentru candidatura lui Vasile Blaga la conducerea partidului: „Eu îl votez pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al PDL”.

 

UPDATE 2: La Alba Iulia, Vasile Blaga a transmis mesajul prin care susţine revigorarea partidului, pentru reîntoarcerea la guvernare, dar şi de repornire a activităţii de minerit în judeţ. „Nu putem să lăsăm la conducere pe cineva care dp impresia că se pricepe la toate”, a declarat Blaga, cu referire la unul dintre contracandidaţii săi.

Reprezentanţii PDL Alba au primit felicitări din partea secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, pentru faptul că reprezintă organizaţia-fanion la nivel naţional.

Prezent şi el la Alba Iulia, în echipa lui Blaga, prim vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat: „Asta nu e ţara maimuţelor, e ţara care aşteaptă ceva de la guvernare şi, pentru ca PDL să aibă o şansă la guvernare, trebuie să vină cu oameni care nu au fost blamaţi. Nu avem voie să facem o greşeală.”

UPDATE 3: Prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a declarat, adresându-se colegilor din partid, că „trebuie să ne unim în jurul preşedintelui Blaga, dacă vrem să avem un partid unit. Sunt bucuros să văd echipa domnului Blaga. Aţi văzut cine stătea lângă doamna Udrea? Numai frustraţii (n.r. – Elena Udrea şi-a prezentat candidatura la Alba Iulia, în urmă cu o săptămână). Noi trebuie să ţinem pasul cu ceea ce îşi doresc alegătorii. Trebuie să facem ce ne-am propus, chiar dacă suntem în opoziţie. În 23 martie, dacă vrem să ne fie bine: Blaga. Nu există altă soluţie”.

UPDATE 4: Senatorul Alexandru Pereş, secretar general al PDL Alba, a declarat, la rândul său, că „reînvierea activităţii sportive ar fi pentru români ceva nou. Asta ar putea fi un obiectiv PDL”. O altă propunere a sa este „eliminarea acelui punct din Constituţie care să permită compatibilitatea între funcţia ministru cu cea de parlamentar”.

 

Democrat-liberalii din Alba și-au declarat de mai multe ori sprijinul pentru Vasile Blaga în funcția de președinte al partidului.

La depunerea moţiunii cu care candidează la şefia partidului, intitulată „România Dreaptă. PDL – Politică dincolo de lozinci”, Blaga a dat asigurări că este ultima dată când se înscrie în cursa pentru șefia PDL.

„Îmi propun să creez condiţiile pentru a aduce tineri profesionişti în partid în continuare. Una din principalele mele obligaţii, pentru că eu nu voi mai candida la o altă Convenţie a PDL, şi a echipei care va fi aleasă, dacă eu voi ales, va fi aceea de a crea noua echipă care să vină şi să preia din mers, ca la ştafetă, frâiele acestui partid. Ei nu pot veni din neant. Nu pot fi numiţi, pur şi simplu trebuie să alergăm împreună unii cu alţii, astfel încât această trecere să se facă aşa cum trebuie, prin meritocraţie”, a declarat Vasile Blaga.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax