Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO-VIDEO: Ziua Cetății Vauban la Alba Iulia. Ceremonialul schimbului de gardă, spectacol folcloric şi concerte

Publicat

YouTube video

Albaiulienii și turiștii care au decis să viziteze orașul de 1 Mai au fost întâmpinați de Garda Cetății și un spectacol de muzică populară oferit de Ansamblul „60 Plus”. Evenimentul Ziua Cetății Vauban aduce vizitatorilor, în continuare, concerte cu mai multe trupe cunoscute, parada torţelor și foc de artificii.

Ziua Cetății Vauban a fost deschisă cu ceremonialul susţinut de Garda Cetății. Sutele de albaiulieni și turiști prezenți la eveniment au avut ocazia să admire ţinuta soldaților, caii și armele. La finalul schimbului de Gardă, albaiulienii au putut urmări un spectacol folcloric în Piața Cetăţii, oferit de Ansamblul „60 Plus” din Alba Iulia.

UPDATE: După-amiaza a fost rezervată concertelor în Piaţa Cetăţii, cu trupe cunoscute de publicul local: White City Band, Day One, Zadar, Our Band, Mr. Badguy şi Wave.

Evenimentele de 1 Mai în cadrul Zilei Cetății Vauban se desfăşoară până seara, la ora 23.00, când se încheie cu foc de artificii.

De la ora 21.30 este programată defilarea cu torţe, coborârea podului la Poarta a III-a, salve de tunuri mobile (Garda Cetăţii Alba Carolina), zona Pietonala Mihai Viteazul, Piaţa Cetăţii. De la 22.15 se desfăşoară concertul „Bohemian Groove” în Piaţa Cetăţii.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulianul

    vineri, 03.05.2013 at 11:13

    Nu gasesc nicaieri pozele cu trupa Wave.Merci

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax