Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendii la Şibot şi Războieni. Un grajd şi o magazie au fost mistuite de flăcări

Publicat

Pompierii din Alba au intervenit în cazul unor incendii izbucnite vineri seara, în două localităţi din Alba. Este vorba despre un grajd din Şibot şi o magazie din Războieni, ce au fost cuprinse de flăcări.

La cele două evenimente au acţionat pompierii din Sebeş şi Aiud.

UPDATE: Vineri, la ora 17.32, în  Şibot, incendiul a izbucnit la un grajd, proprietatea lui C.G. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Au ars grajdul de aproximativ 80 mp, 2 mc de material lemnos, 2 tone de fân şi unelte agricole. Pagubele produse se ridică la circa 4.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 100.000 lei. Cauza o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

La ora 17.48, în Războieni, a luat foc magazia aflată în proprietatea lui B.E. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. A ars magazia de aproximativ 15 mp. Pagubele produse se ridică la circa 1.200 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 35.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc lăsat nesupravegheat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax