Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu în localitatea Lunca Mureșului. Un adăpost pentru animale a luat foc. Pagubele se ridică la suma de 20.000 de lei

Publicat

pompier

Un incendiu a izbucnit marți după-amiaza în localitatea Lunca Mureșului. Potrivit ISU Alba, un adăpost pentru animale a fost cuprins de flăcări. Pompierii din Aiud au intervenit pentru localizarea incendiului și stingerea focului.

UPDATE: Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină, la ora 18.04, în localitatea Lunca Mureşului, pe str. Mică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti (adăpost de animale), proprietatea lui K.L. S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Lunca Mureşului şi Ocna Mureş.

Din cauza unui incendiu de resturi vegetale, focul scăpat de sub control s-a extins la adăpostul de animale aflat în apropiere. În incendiu au ars acoperişul anexei, confecţionat din lemn şi învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, o şură din lemn, pe o suprafaţă de circa 50 mp, o tonă de fân şi două tone de baloţi de lucernă. Pagubele produse se ridică la aproximativ 20.000 lei, iar bunurile salvate la circa 100.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax