Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | INCENDIU la o CASĂ din comuna Săsciori: O femeie de 88 de ani a DECEDAT

Publicat

incendiu casaVineri seara, în jurul orei 23.30 un incendiu a izbucnit la o casă din comuna Săsciori.

Pompierii din Sebeș au fost chemaţi să intervină pentru stimgerea flăcărilor. Din primele informații este vorba de locuința cu numărul 130, proprietatea unei femei de 88 de ani.

Un echipaj al SMURD Sebeș a intervenit pentru îngrijiri medicale.

UPDATE, ora 2.50: După mai bine de trei ore de la producerea incendiului din Săsciori, femeia de 88 de ani, Z.M a decedat. Pompierii din Sebeș au localizat focul și au stins flăcările. Nu au mai fost înregistrate alte victime.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la ora 23.09, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că la o casă din localitatea Săsciori s-a produs un incendiu.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii, care au stabilit drept cauză probabilă de producere un scurtcircuit la o lampă electrică.

În interiorul locuinţei a fost găsită Z.M., de 88 de ani, care a decedat în timp ce i se acordau îngrijiri medicale.

În urma efectuării necropsiei cadavrului, specialiştii legişti au stabilit că decesul femeii a fost cauzată de intoxicaţia cu fum.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină în 16.01.2015, la ora 23.11, în localitatea Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui Z.M. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săsciori.

Din incendiu, a fost evacuată o persoană de sex feminin în vârsta de 88 de ani, inconștientă, în stop cardio-respirator, căreia i s-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes.

Ca urmare a incendiului au ars acoperișul casei de locuit confecționat din material lemnos și acoperit cu tiglă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp și o cameră de 12 mp în totalitate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax