Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la o casă din Sebeș. Pagube de 20.000 de lei din cauza unui coş de fum neizolat

Publicat

Incendiu acoperisGarda de intervenție de la Sebeș a fost chemată să intervină, duminică după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Salcâmului din municipiu. Potrivit ISU Alba, focul a pornit la coșul de fum al casei.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit la ora 16.00, pe strada Salcâmului din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case de locuit, proprietatea lui G.D.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars peretele de lemn din jurul coșului de fum pe o suprafață de aproximativ 3 mp și s-a deteriorat șemineul.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 20.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri ce trebuie luate în această perioadă şi anume:

Verificarea, repararea, izolarea termică și curațarea periodică a coșurilor de evecuare a fumului sunt obligatorii;

Coșurile de fum trebuie curățate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planșeului sau acoperișului (grinzi, astereală de lemn și altele asemenea).

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax