Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la Oarda de Sus. Pagube estimate la 100.000 de lei după ce au ars acoperişul unei anexe gospodăreşti şi mai multe bunuri

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au intervenit vineri, în jurul amiezii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Oarda de Sus. Acesta este situat în zona releului.

Din primele informații este vorba despre două anexe gospodărești. Pompierii au localizat incendiul şi au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge flăcările.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină ieri, la ora 13.22, în loc. Oarda de Jos, pe str. Căprioarei pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti (bucătărie de vară şi magazie), proprietatea lui C.P.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul anexei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 180 mp, 60 tone de grâu, o moară de porumb, un motor  electric, mobilier de bucătărie şi electrocasnice.

Pagubele produse se ridică la circa 100.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 170.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax