Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la Pianu de Jos. Pagube de 750.000 de lei după ce o combină agricolă şi 15 hectare de cultură de grâu au fost distruse de flăcări

Publicat

combina Un incendiu a fost semnalat vineri după-amiaza la o combină aflată pe un câmp din apropierea localităţii Pianu de Jos. Utilajul se afla într-un lan de grâu şi a fost cuprins de flăcări. Pagubele au fost estimate la valoarea de 750.000 de lei.

În acest caz, au fost chemaţi să intervină pompierii de la Garda Sebeş. Incendiul s-a extins şi la miriştea pe care se afla utilajul. Nicio persoană nu a fost rănită în acest incident.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, pompierii din Sebeş au intervenit vineri, la ora 14.25, în localitatea Pianu de Jos, în zona numită Corcoduș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cultură de grâu aparținând unei societăți comerciale.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pianu de Jos.

Ca urmare a acestui eveniment au ars o combină agricolă, aproximativ 10 hectare de miriște, circa 5 hectare de cultură de grâu. Incendiul s-a extins și la cultura de grâu (5 hectare) vecină, aparținând altei societăți comerciale.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 750.000 de lei, iar cauza probabilă a incendiului este efectul termic în urma unei avarii la utilajul agricol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax