Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la Șpring. 40 de pui, o tonă de porumb şi alte bunuri, mistuite de flăcări. Pagube de 5000 de lei din cauza unui scurtcircuit

Publicat

ac

acoperis flacari incendiu foc Un incendiu a izbucnit luni, în jurul orei 18:30, în localitatea Șpring. Din primele informaţii, o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină pentru stingerea incendiului.

Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Focul a izbucnit la un grajd de animale din localitatea Șpring. În momentul declanșării incendiului, în interiorul adăpostului nu se aflau animale. Pompierii din Sebeș au lucrat pentru stingerea incendiului în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şpring.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit luni, la ora 17.51, în localitatea Șpring, pe str.ada Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un şopron, proprietatea lui M.A. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șpring.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars anexa gospodărească pe o suprafață de aproximativ 30 mp, o motocoasă, circa 1.000 kg porumb boabe și 40 de pui de găină.

Pagubele au fost estimate la aproximativ 5000 de lei, iar cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit la un cablu electric defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri generale, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax