Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | INCENDIU la un autoturism în Lancrăm: Un Opel Astra a ars în proporţie de 90%. Incidentul a fost provocat intenţionat

Publicat

masina in flacari

Pompierii din Garda Sebeș au intervenit marţti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Lancrăm, de lângă Sebeș.

După stingerea flăcărilor vor fi efectuate cercetări pentru determinarea cauzelor izbucnirii incendiului și evaluarea pagubelor. Nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, mașina era marca Opel Astra şi a ars în proporţie de 90%. Deocamdată nu a fost identificată cauza izbucnirii incendiului.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, “Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină ieri la ora 11.53, în localitatea Lancrăm, pe strada Veche, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui N.G. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii.

În incendiu a ars autoturismul în proporţie de 90%.

Pagubele produse se ridică la aproximativ 5.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

Comunicatul ISU Alba:

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină ieri la ora 11.53, în loc. Lancrăm, pe str. Veche, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui N.G. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. În incendiu a ars autoturismul în proporţie de 90%. Pagubele produse se ridică la aproximativ 5.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax