Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la Vinţu de Jos. Pagube de 50.000 de lei după ce acoperişul unei case de pe strada Primăverii a luat foc

pompier

Publicat

autospeciala pompieri frontUn incendiu a izbucnit marţi după-amiază la Vinţu de Jos, pe strada Primăverii. Din primele informaţii, acoperişul unei case a luat foc. Pentru stingerea incendiului şi prevenirea extinderii acestuia la alte imobile, au fost chemaţi să intervină pompierii din Sebeş.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit marţi, la ora 16.37, în Vințu de Jos, pe str. Primăverii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui K.A. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vințu de Jos.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn și plăci bituminoase pe o suprafață de aproximativ 200 mp, două uși termopan, două geamuri termopan și circa 500 kg porumb boabe.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 50.000 de lei, iar cauza probabilă este un coş de fum neprotejat termic corespunzător.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri generale, şi anume:

Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

Cosurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax