Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Incendiu pe strada Aurel Vlaicu din Alba Iulia. Flăcările au cuprins 3 anexe ale unei case de locuit

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au intervenit, luni seara, începând cu ora 20.45, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiu. Potrivit ISU Alba, flăcările au cuprins imobilul cu numărul 9, situat pe strada Aurel Vlaicu din Alba Iulia.

Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului și au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Din primele informații, nu au fost semnalate victime, dar, dat fiind faptul că focul era foarte aproape de casele învecinate, exista riscul ca acesta să se extindă.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, flăcările au cuprins inițial un șopron aflat în spatele imobilului, iar ulterior s-au extins și la alte două anexe, una din aceeași curte și o alta din curtea vecinului, dar și la o grindă a casei. Pompierii au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD.

Foto: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax