Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Mama tripletelor, Ionela Danciu, a organizat un marş pro SMURD, la Aiud. S-a scandat „Jos Băsescu”

Publicat

Luni dimineaţa, la Primăria din Aiud a fost înregistrată o cerere pentru autorizarea manifestării intitulate „Protest şi solidarizare cu SMURD”, semnată Ionela Danciu, cunoscută pentru campania privind legea multipleţilor. Protestul a fost avizat, astfel că, în perioada 16-23 ianuarie, protestatarii pot manifesta în mod legal, pe un traseu ce cuprinde turul municipiului Aiud.

În cererea înaintată de Ionela Danciu, este menţionată perioada 16 – 23 ianuarie şi intervalul orar 18.00 – 22.00.
Potrivit solicitării, adunarea se va desfăşura paşnic şi civilizat, fiind desemna şi personal pentru asigurarea măsurilor de ordine de către organizatorii acţiunii, care vor purta, ca semn distinctiv, tricolorul românesc.
Primarul din Aiud, Mihai Horaţiu Josan, a convocat Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, imediat după înregistrarea cererii. Aceasta a avizat favorabil cererea Ionelei Danciu şi a stabilit şi traseul mitingului:

–   punct de plecare: centrul oraşului Aiud, Piaţa Cuza Vodă (zona Cetăţii Medievale); în continuare – str. Transilvaniei, în faţa clădirii Poliţiei Aiud, spre piaţă, cu trecere pe strada Stadionului (în cartierul Microraion) – Bd. Mihai Viteazu – str. Unirii (către Spitalul Municipal Aiud) – str. Ecaterina Varga şi Ion Creangă – zona Cetăţii Medievale.
Comisia a dispus ca, la traversarea străzilor Ecaterina Varga şi Ion Creangă, ambele ce asigură traficul greu, se va opri circulaţia, punctual, în momentul în care grupul de protest traversează carosabilul.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Aiud, au fost anunţate privind organizarea mitingului toate instituţiile abilitate, inclusiv Poliţia Locală şi Jandarmeria.

Ionela Danciu a mai susţinut proteste similare sâmbătă şi duminică, la Aiud. Aceasta a primit din partea lui Raed Arafat, acum trei ani, o cupă-simbol în semn de apreciere pentru faptul că a reuşit să schimbe legea privind indemnizaţiile acordate fiecărui nou-născut.

Reamintim că Ionela Danciu a reuşit, în urma mai multor procese în instanţă, obţinerea din partea statului a indemnizaţiilor pentru fiecare dintre cele trei fiice ale sale.

„Susţinem numirea domnului Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, pentru că are experienţă în minister, nu face parte din niciun partid politic şi are soluţiile pentru rezolvarea situaţiei din sistemul sanitar, ştie cum să repare problemele din acest domeniu. Suntem pentru căderea Guvernului actual şi susţinem un guvern de tehnocraţi”, a declarat Ionela Danciu, explicând motivele care au determinat-o să organizeze protestul.

UPDATE: Luni seara, aproximativ 100-150 de persoane – potrivit unor surse din administrația locală – s-au strâns în centrul oraşului Aiud şi au pornit pe traseul de marş amintit. Participanţii au scandat lozinci anti-guvernamentale şi poartă steaguri tricolore, dar şi pancarte cu mesaje „Jos Guvernul!” şi „Jos Băsescu!”. La manifestaţie au luat parte chiar şi părinţi însoţiţi de copii. Mitingul s-a terminat în jurul orei 22.00, fără incidente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

14 Comentarii

14 Comentarii

  1. Pippo Dinamovistul

    luni, 16.01.2012 at 16:52

    Asta chiar nu mai e normala.Se aude prin oras ca ar vrea sa candideze la primarie.Iar vrea sa-si faca reclama la tv,pozand in eroina aiudului.Rusine.

    • Ana

      luni, 16.01.2012 at 20:09

      Simpatic Pippo….de ce nu o lasi in amarul ei sa-si faca numarul, atata timp cat nu face rau, dimpotriva a reusit sa faca bine (cu sprijin puternic, nu de una singura). Reclama la tv pana acum a fost negativa, nu isi gasea cuvintele, vorbea tot dea trilu lilu da nu-i fata rea, am vazut si eu ca are aere de vedeta cand iese pe strada. DUMNEZEU SA O AJUTE SA FIE SANATOASA SA-SI CREASCA COPILELE.

      • laura

        marți, 17.01.2012 at 17:39

        dupa cum vedeti Dumnezeu ai ajuta sa va dea de vorba rau oamenilor care in loc sa fie alaturi de ea vorbesc fara sa cunoasca viata unui om……nu e frumos….nu avem dreptul sa judecam pe nimeni…asa ca de numele ei nici un cuvint rau….nu e frumos

    • laura

      marți, 17.01.2012 at 17:32

      sa va fie rusine ca vorbiti asa in primul rind de un om…iar in al doilea rind daca nu stii care e viata ei de vce vorbesti….esti mai destept ca ea….fa ceva pt. altii…istetule

  2. RICA

    luni, 16.01.2012 at 23:06

    Care e numarul de manifestanti de la Aiud? Alba24 de ce nu ne informezi?

  3. un tip

    marți, 17.01.2012 at 08:10

    Au fost 32 de persoane. Am numarat eu. Multi dintre ei – copii de pe la blocuri, pe care frugul de afara i-a indemnat la „marsh”.

  4. Pippo Dinamovistul

    marți, 17.01.2012 at 14:15

    Pe ziarul Unirea,a declarat ****** asta ca duminica seara a strans un nr de 200 de persoane la protest,dar eu am fost pe acolo si erau doar 8 persoane.Asta in loc sa stea acasa cu fetitele se ocupa cu proteste.

    • laura

      marți, 17.01.2012 at 17:40

      asta are un nume: IONELA DANCIU, si nu e treaba ta ce face ea……de ce nu va vedeti de treaba vostra si daca tot ai trecut pe acolo sa te alaturi de ceilalti sa faci ceva bun pt. toti??????????

  5. alex

    marți, 17.01.2012 at 18:50

    Macar atata sa faca , sa pupe pe primaru din Aiud ca a facuto cetatean de onoare, mi scarba

    • CAMELA

      miercuri, 18.01.2012 at 15:23

      trebuia sa faci si tu ceva sa te faca cetatean al oras AIUD dar cum nu meriti lingete pe bot si invidiaza pe alti

  6. aura

    marți, 17.01.2012 at 18:51

    Are interese politice saracuta o sa o vedeti pe lista de consilieri care se bate pt fraieri

  7. andone

    marți, 17.01.2012 at 18:54

    Stimata doamna da si ea din CIOC , ca a facuto primarul cetean de onoare .trebuie sa pupe ***** la cei care iau dat superba decoratie, imi vine sa vomit

    • CAMELA

      miercuri, 18.01.2012 at 15:31

      mi se pare mie sau toti barbatii o invidiati pt ca a avut ******* sa iasa in strada atunci cind a trebuit si voi nu . eu personal nu o cunosc dar ce a facut cu noua lege pt tripleti si gemeni are meritul ei . e o mama eroina . si daca nu-ti place fata ei uitate la alta pt ca nu e singura care a iesit in strada .

  8. laura

    marți, 17.01.2012 at 19:48

    toti cei care ati facut asemenea comentarii sunteti invidiosi si cu putina cultura…stai la culcus ca e mai bine si lasati pe altii mai intelifgenti si care vor sa schimbe ceva sa o faca sa puteti voi dupaceea sa profitati linistiti de rezultate….de ce atita invidie si rautate in voi….????????….sper sa nu fiti aiudeni……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax