Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O femeie de 62 de ani a murit după ce a fost lovită de un cal, într-o gospodărie din Abrud

Publicat

O femeie în vârstă de 62 de ani din oraşul Abrud şi-a pierdut viaţa, vineri, în urma unui incident nefericit. Aceasta a fost lovită de un cal, care, din primele informaţii, s-a speriat în momentul în care femeia a trecut prin spatele animalului. În urma loviturii, femeia a murit pe loc.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 9.12, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o gospodărie de pe strada Selişte, din oraşul Abrud, se află o femeie căzută la pământ.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că T.L.E., de 62 de ani, din comuna Roșia Montană, care locuia fără forme legale în Abrud, era căzută la pământ, în stare de inconştienţă. Echipajul de pe ambulanţă i-a efectuat manevre de resuscitate şi a transportat-o la spitalul din Abrud unde s-a constat decesul femeii.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că vineri dimineaţa, în jurul orei 9.00, femeia, care avea deficienţe de vedere, a ieşit în curtea gospodăriei familiei ce o avea în îngrijire şi s-a apropiat prea mult de un cal care păștea în grădină, împrejurare în care a fost lovită de acesta cu copita, în zona toracică.”

 

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sandu gheorghe

    sâmbătă, 22.06.2013 at 17:46

    nu se afla femeia în îngrijire, se afla ca slujnică la familia căruia i-au aparținut caii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax