Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Pagube de 200.000 de lei după INCENDIU la o pensiune din staţiunea Arieșeni. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Publicat

incendiu valea alba bucium O pensiune din staţiunea Arieşeni a fost distrusă într-un incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele se ridică la valoarea de aproximativ 200.000 de lei.

Pompierii de la Pichetul Cîmpeni au fost chemaţi să intervină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, la un incendiu izbucnit în localitatea Arieșeni. Este vorba despre o pensiune din localitate, care a fost cuprinsă de flăcări.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, au intervenit pompierii de la Pichetul Cîmpeni, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, SVSU Arieşeni şi un echipaj de la Ştei (judeţul Bihor), cu încă o autospecială. Imobilul din lemn, cu parter şi etaj, a fost distrus de flăcări pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

La momentul izbucnirii incendiului, în pensiune nu erau turişti sau proprietarii imobilului, astfel că nu au fost persoane rănite, iar la 112 au sunat vecinii.

Flăcările ar fi pornit de la un aragaz, iar pagubele au fost estimate la valoarea totală de 200.000 de lei. Pe lângă structura din lemn, au ars aparate electrice şi electrocasnice, mobilier, obiecte de îmbrăcăminte, alimente, acte contabile, casa de marcat şi un aparat de jocuri.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax