Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Pagube de 30.000 de lei după INCENDIU la o casă nelocuită, într-un sat din comuna Ciuruleasa, în Munţii Apuseni

Publicat

pompieri

pompieri isu incendiu noaptea_7O casă din satul Gheduleşti din comuna Ciuruleasa a fost distrusă de flăcări, în noaptea de duminică spre luni. Pagubele au fost estimate la valoarea de 30.000 de lei.

Casa era nelocuită, iar ISU Alba transmite că este posibil ca acest incendiu să fi fost provocat intenţionat.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit la ora 1.55, în localitatea Ghedulești, comuna Ciuruleasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui B.I. La sosirea pompierilor militari, casa era cuprinsă de flăcări, fără pericol de propagare la vecinătăți.

Pentru lichidarea incendiului, militarii au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ciuruleasa.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars casa de locuit confecționată din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 50 mp și mobilierul aflat în interior. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax