Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Pagube de 43.000 de lei după INCENDIU la o autoutilitară, în localitatea Lunca. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit

Publicat

pompier

pompieri În urma unui incendiu izbucnit luni, în localitatea Lunca, a fost distrusă parţial o autoutilitară, pagubele fiind estimate la valoarea de 43.000 de lei. Focul a pornit de la un scurtcircuit la un cablu defect.

Pompierii au fost chemați să intervină luni, 12 septembrie, în jurul orei 12.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autobasculantă, pe DN14B, în localitatea Lunca, comuna Valea Lungă.

Potrivit ISU Alba, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Garda de intervenție Blaj a intervenit luni, la ora 12.04, pe DN 14B pe raza localitatea Lunca, comuna Valea Lungă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție, în cooperare cu Detașamentul de pompieri Mediaș (ISU Sibiu).

Ca urmare a acestui incendiu, a ars capul tractor al utilitarei în totalitate. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 43.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax