Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Parapantist de 36 de ani căzut în zona Rimetea. A fost transportat la spital cu fractură la tibie

Publicat

Un bărbat de 36 de ani a suferit o fractură la tibie, după ce a căzut în timp ce zbura cu parapanta. Accidentul s-a petrecut în zona Rimetea.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bărbatul este din județul Cluj. Incidentul s-a produs în momentul în care acesta a încercat să aterizeze și s-a împiedicat de un mușuroi de furnici. În urma accidentului, bărbatul a suferit o fractură la tibie și a fost transportat la spitalul din Aiud.

Comunicatul IPJ Alba:

În data de 29.06.2014, la orele 18,10, Poliţiştii Postului de Poliţie Rimetea au fost sesizaşi cu privire la faptul că pe raza comunei a avut loc un accident de parapantă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că P.A., un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce efectua un zbor de agrement cu parapanta, la aterizare, la contactul cu solul, s-a dezechilibrat şi a fost trântit la pământ, suferind leziuni corporale la nivelul unui membru inferior.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Aiud, pentru îngrijiri medicale.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax