Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | S-a aruncat în fața trenului: Un bărbat de 38 de ani din Bârlad s-a sinucis în gara CFR Sebeș. Se pregătea de o călătorie în Italia

Publicat

A ales să își pună capăt zilelor. Un bărbat de 38 de ani s-a aruncat în fața unui tren, miercuri după-amiaza. Potrivit IPJ Alba, bărbatul a decedat după ce a fost lovit de tren. Acesta este originar din Bârlad și s-ar fi aflat în Sebeș pentru a lua un autocar, care l-ar fi transportat în Italia.

În cursul zilei de miercuri, înainte de tragicul incident, aflându-se în autogara din Sebeș, bărbatul s-ar fi simțit rău și ar fi solicitat ajutorul paramedicilor SMURD care l-au transportat la spital. Acesta nu a rămas internat, iar la scurt timp după ieșirea din spital s-ar fi dus la gară, unde s-a aruncat în fața unui tren.

Ajunși la fața locului, paramedicii SMURD nu au mai avut nicio șansă de a-i salva viața bărbatului. Un echipaj de medici a fost solicitat pentru a constata decesul.

Asupra bărbatului (C. Sorin) a fost găsit un bilet de autocar cu destinația Italia, 800 de euro și 80 de lei.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre familia acestuia sau împrejurările care l-au determinat să recurgă la suicid.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare al staţiei CFR Sebeş-Alba, cu privire la faptul că, la sosirea trenului IR 1621, o persoană de sex bărbătesc s-a aruncat în faţa locomotivei.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe C.S., de 38 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, care, din cauza leziunilor suferite, a decedat la locul producerii accidentului.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la moartea victimei, cadavrul fiind transportat la morga spitalului Municipal Sebeş, în vederea efectuării necropsiei.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adi

    miercuri, 05.03.2014 at 18:40

    un update!???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax