Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Şedinţă de lucru a Guvernului. S-a stabilit data de organizare a alegerilor locale: 10 iunie

Publicat

În şedinţa de marţi a Guvernului, au fost anunţate o serie de proiecte de ordonanţă de urgenţă şi hotărâri de guvern, privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale, care au fost supuse aprobării.

UPDATE: A fost stabilită data de organizare a alegerilor locale pentru 10 iunie 2012.

Este vorba despre Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2012 şi mai multe proiecte de hotărâre, printre care cele care privesc: stabilirea datei de desfăşurare, aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea activităţilor, stabilirea măsurilor pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2012, cheltuielile necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea acestora, dar şi  numerotarea circumscripţiilor electorale judeţene şi a municipiului Bucureşti, aprobarea modelelor buletinelor de vot şi a modelului timbrului autocolant, a condiţiilor de tipărire, de gestionare şi de utilizare a acestuia, a modelelor ştampilelor, modelului copiei de pe lista electorală permanentă, a celei, complementară şi suplimentară.

Au fost în discuţie, de asemenea, modelul listei susţinătorilor, al declaraţiei de acceptare a candidaturii, al declaraţiei de renunţare la candidatură, precum şi cel al listei membrilor organizaţiei cetăţenilor români aparţinând unei minorităţi naţionale, ce vor fi folosite pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax